@annaolettevisuals

@annaolettevisuals er et fototeam bestående av videografer og fotografer. Alle fototeamene våre består av to fotografer, en hovedfotograf og en side fotograf. Dette tilsvarer det man ville kalt first shooter og second shooter. Alle fotografene leverer stilen nettsiden og instagram profilen gir uttrykk for. En avslappet, varm og kanskje litt utradisjonell stil. Ta kontakt på mail for priser:

Vår historie

Eventyret startet i 2015, og har siden den tid hatt en bratt kurve. Til vår fordel,  falt bryllupsbildene spesielt i smak hos norske brudepar. Oppturen bar med seg mye nyttig erfaring om faget, og ga også mulighet til mange nye bekjentskap og et enormt kundenettverk. For å ikke snakke om mye reising på tvers av Norge. Etter en tid ble det nødvendig å sette inn flere krefter. Det som da startet med kun en fotograf, ble plutselig til flere fotografer og større team for å kunne tilfredsstille etterspørselen.

I dag

I dag jobber vi i team på to fotografer pr. team, og har derfor muligheten å kunne være i flere bryllup på en og samme tid. Vi er et samlet team som har en ting til felles; vi brenner for gode bilder. En annen fellesnevner er at vi elsker å skape, og få muligheten til å bruke kreative evner i business-sammenheng. Vi er også så glade for å få muligheten til å bli kjent med parene våre. Det er en ære å få lov til å tilbringe en så stor dag sammen med brudeparet selv.

Spesialitet

Vår spesialitet er å ta bilder med mye liv og bevegelse. Vi ønsker å få brudeparene til å føle seg trygge og komfortable på våre fotografer. Denne avslappede stemningen har mye å si for det ferdige produktet. Derfor ønsker vi å behandle kundene våre som nære venner. Vi ønsker å ha en avslappet og naturlig tone fra planleggingsmøte til bildene er tatt.