Bryllupsfilm

Vi leverer også bryllupsfilm etter ditt ønske. Vi ønsker å samarbeide tett sammen med parene våre for å skape særegne, unike og personlige filmer. Mer levende minner får du ikke! 

Video blir bare mer og mer aktuelt for dagens brudepar. De klassiske stive, unaturlige og kjedelige brudebildene er kastet ut, og erstattes med levende brudebilder og videoer! Vi er så glade for å kunne tilby dette til våre kunder, da vi brenner for både gode bilder og filmklipp.

Don’t miss out

En bryllupsdag krever tid, energi og mye planlegging. Plutselig kommer dagen, og den går i ett. Du nyter den, men glemmer fort de små øyeblikkene som gjorde dagen spesiell. Ved hjelp av vårt videoteam, vil hvert øyeblikk, hver tale og hver latterkrampe være dokumentert i en kort film. Minnene og sommerfuglene i magen din vil være med deg for alltid.

Personlig preg

Vi ønsker at dere som brudepar er med på å planlegge filmen i forkant av bryllupet. Filmen skal utstråle deres personlighet, samt forholdet mellom dere to. Kreative ideer, og nye konsepter taes imot med stor takk! Vi elsker å kaste oss ut i noe nytt.

Nettstedet er sponset av Varig – varigweb.no